Bed & Breakfast Familie Ramakers
www.bb-ramakers.nl

routebeschrijving ...
onze bed&breakfast

onze omgeving

tarieven

reserveren

routebeschrijving

contact of info

links

gastenboek


     

Als u via het Pieterpad komt:
Vanuit noordelijke richting, gaat u( nadat u het Groenewoud al enige tijd voorbij bent) +/- 200 m. vóór het klaphek met wild rooster rechts het verharde pad in. (verder bij u steekt...)
Vanuit centrum Swalmen, gaat u voor het houten bruggetje over riviertje de Swalm links het pad in. +/- 200 m. na het 3de klaphek (met wildrooster) links het verharde pad in. U steekt de straat 'Elzenbroek' over en gaat de straat 'Aan de Sprunck' in. U loopt daarna rechtdoor tot aan de T-splitsing en gaat hier linksaf de straat 'Meander' in. Op de eerste volgende kruising gaat u rechtsaf. U bent nu in de Grindbank. Ons huis staat aan de rechterzijde van de straat op nummer 42.

Klik hier voor een plattegrond van de routebeschrijving via het Pieterpad.


Als u met de auto of de fiets komt:
Vanuit de richting Roermond volgt u de rijksweg N271 (via de autoweg A73 is het afrit 19) door het dorp en sla (op de rotonde) rechtsaf richting Brüggen (D). Na deze afslag neemt u de derde weg rechts, let op de hoge drempel, u bent nu in de Bosstraat. Hierna neemt u de tweede afslag links, u bent nu in de Grindbank. Ons huis staat aan de linkerzijde van de straat op nummer 42.
Vanuit de richting Venlo volgt u de rijksweg N271 (via de autoweg A73 is het afrit 18). Bij binnenkomst in Swalmen slaat u (op de rotonde) linksaf richting Brüggen (D). Na deze afslag neemt u de derde weg rechts, let op de hoge drempel, u bent nu in de Bosstraat. Hierna neemt u de tweede afslag links, u bent nu in de Grindbank. Ons huis staat aan de linkerzijde van de straat op nummer 42.

Klik hier voor een plattegrond van de routebeschrijving via de auto of fiets.


Als u met de bus komt:
Met buslijn 66 vanuit Venlo of Roermond, uitstappen bij de bushalte Molenweg aan de N271 (Rijksweg). U loopt een stukje in noordelijke richting (richting Venlo) en gaat rechtsaf de Molenweg in. Op het einde van de Molenweg op de T-splitsing gaat u even rechtsaf en daarna weer linksaf. U bent nu in de Grindbank. Ons huis staat aan de linkerzijde van de straat op nummer 42.

Klik hier voor een plattegrond van de routebeschrijving via de bus.


Als u met de trein komt:
Met trein vanuit Venlo of Roermond, uitstappen op station Swalmen. Bij het verlaten van het perron gaat u rechts af en op de kruising linksaf de Hollestraat in lopen en de weg via het voetpad volgen. Dit voetpad blijven volgen tot aan de verkeerslichten aan de rijksweg (N 271), deze oversteken via de oversteekplaats. Rechtdoor de Molenweg in gaan en op het einde rechts (Bosstraat) en direkt weer links de Grindbank in. Ons huis staat aan de linkerzijde van de straat op nummer 42.


De GPS-coördinaten van ons B&B zijn N 51* 14' 6,1" en E 6* 2' 56,6"